I utgangspunktet ble stedet startet opp sammen med Hallgeirs foreldre Emil og Dagmar, og Emil stiller fremdeles opp ved behov. Mange av gjestene kommer igjen år etter år og kan ikke tenke seg bedre ferie enn dette. Spennende leiligheter, svært gode fiskemuligheter, mange lokale severdigheter og nærhet til Kristiansund og aktivitetsmuligheter der er noen av fortrinnene.

Her har man flere muligheter når det gjelder innkvartering. I den restaurerte klippfiskbrygga er det to rorbuer på 73 kvadrat og en på 25. Dette er den gamle ”Tufskaill-brygga”, som ble rammet av brann og derfor flyttet fra Kristiansund og oppført på Røsandnesset rundt 1926.
I tillegg er det tre frittstående hytter på 43 kvadratmeter hver, bygd som rundhytter. Alle leilighetene og hyttene er fullt utstyrt med det man trenger for å ha selvhushold, og har både vaskemaskiner og selvsagt fryser.

I brygga er det langbord og plass for sosialt samvær og arrangement, mens havna med molo gir trygg plass for utleiebåtene som er fra 15 til 19 fot. De største ble innkjøpt i 2012. I frittstående bygg er det godt tilrettelagt for å gjøre opp fisk, og de senere årene er det bygd opp hyggelige småsteder for å ha en sosial prat og kunne grille.

Det er Grete som har hovedansvaret for den daglige driften i sesongen. Turistsesongen strekker seg fra mars til ut i oktober, men utenom den er det også en god del aktivitet.
Hallgeir og Grete er ansatt ved Kristiansund Videregående skole. Hallgeir i fullstilling, mens Grete har en halvstilling. De har nå vært engasjert med Feskberja i 17 år, og syns fremdeles at dette er en hyggelig, sosial og spennende jobb.

Bilde nr. 2 i artikkelen. Se bildetekst Det er mange stamgjester som kommer år etter år. Her slår Grete og Hallgeir av en prat med noen av de mest trofaste. Fra venstre Margot Zauber, Hont Zauber, Hartmut Schreck og Regina Schrek fra Tyskland.

Bilde nr. 3 i artikkelen. Se bildetekst I underetasjen av brygga er det langbord, benker og maritim stemning. Det er et møtested for gjestene, men det er også viktig at vertskapet er tilgjengelig - for folk liker å få kontakt, mener Hallgeir og Grete.

Bilde nr. 4 i artikkelen. Se bildetekst Det er investert mye i gode båter, molo og flytebrygger. Man behøver ikke dra langt etter fisken, men av og til blir det arrangert havfisketurer med større båt.